Search
Close this search box.
App laten maken

Restaurant app laten maken voor horeca of hotel

Restaurant app laten maken

Deze post is geupdate met de gegevens van 2021

De huidige crisis test de flexibiliteit van het MKB. Hoe creatief kunnen ze zijn om de sluiting van hun restaurant en cafetaria het hoofd te bieden. Veel restaurants vragen deliveroo en take-away om de bestelling en bezorging uit handen te nemen. Maar wel tegen hoge tarieven. En dan heb je nog steeds geen eigen App, maar alleen een bestelformulier. Het is dus erg interessant om zelf een Horeca App te laten maken tegen een vast maandelijks tarief.

Mobiele App gebruik schoot omhoog in Q3 2020

Restaurant app laten maken

We kunnen wel zeggen dat de Corona-crisis de wereld drastisch heeft veranderd en het mobiel gebruik met 2 tot 3 jaar heeft versneld. En dat terwijl jouw zaak er enorm onder heeft moeten lijden. Ook na de Corona-crisis lijken horecabedrijven niet zo snel op te krabbelen als andere sectoren. En zien we een toenemende leegstand in de dorpen en steden in 2021-2022. Hoe kun je die strop enigszins verminderen? 

Profiteer van die enorme stijging in gebruik mobiele apps

Jouw klanten zitten net als iedereen in deze tijd heel veel op hun telefoon of tablet. En daar kun jij van profiteren. Elke keer dat ze hun telefoon pakken zien ze jouw logo, jouw naam. Dit leidt tot meer zichtbaarheid en dus ook meer verkoop. Vooral als het gebruiksgemak super makkelijk is.

Mogelijkheden

Naast bovenstaande voorbeelden voor je App hebben wij nog meer opties voor je beschikbaar. Zoals een QR-menu, gewoon menu, in-App betaalsysteem met verschillende mogelijkheden, pushberichten, vouchers, uitgebreidere profiel instellingen voor je klanten, een eigen AMS. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

Samen gaan we kijken hoe wij dit zo goed mogelijk kunnen gaan in de markt kunnen zetten. Hiervoor maken we een landingspagina al dan niet gekoppeld aan je eigen Facebook-pagina, waar jouw klanten naar toe worden geleid om de App te downloaden. QR-codes voor de downloads, ontwerp van flyers. 

Medewerkers

En vergeet je medewerkers niet. Het is heel belangrijk om te kijken wat er op de werkvloer speelt. In alle lagen. Van de keuken, tot de lopers, tot de obers en de bar. Hoe beleven zij het restaurant/bar? Liggen er veel briefjes met uitleg, protocollen of how-to’s? Een goede manier om hier zicht op te krijgen is om zelf een keer mee te lopen. Waar loop je tegen aan. Deze mooie uitleg hierover is gegeven door James Robertson in een interview met Frank Watching

In de App kunnen we hiervoor een afgesloten gedeelte maken waar alle recepten van de bar, protocollen, richtlijnen en huisregels in staan. Daarnaast kunnen hier cursussen aangemeld worden al dan niet digitaal. Ook kan er een uren-registratie worden bijgehouden van alle medewerkers.

Alles om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Hierdoor creëer je tijdwinst bij je medewerkers, jezelf en meer omzet.

Meer weten? Een offerte aanvragen? Of gewoon een kop koffie ter kennismaking…

hoe werkt het

De mogelijkheden

Boeken

Binnen een paar seconden een tafel gereserveerd

Bestellen

Producten bestellen was nog nooit zo gemakkelijk en je kunt ze laten bezorgen of afhalen.

Push

Door berichten te sturen blijven klanten op de hoogte van tips, aanbiedingen, kortingen, uitnodigingen voor de ambassadeurstafel, verjaardagen etc.

Meer...

Er is uiteraard nog meer mogelijk en dat kunnen we bespreken in een kennismakingsgesprek.

Restaurant app laten maken

Onze klanten

1 980
Regels met
Code

Soms is het veel werk en heel precies, maar we doen het met liefde.

App2Attract app 1
14
Prachtige
Mogelijkheden

Eigenlijk is “the sky is the limit” hier wel van toepassing. Wat jij wil, kunnen we links om of rechts om wel maken.

Kosten

Wat zijn de kosten voor een maatwerk app

Ontwikkelkosten
op aanvraag
eenmalig
Onderhoudskosten
op aanvraag
Maandelijks*

*Dit is een jaarabonnement voor het eerste jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Ontdek vandaag nog het gemak en de kracht van onze app!

Verbeter jouw organisatie, productiviteit en gebruiksvriendelijkheid met onze app. Neem contact op met ons team en ervaar de voordelen van onze app voor jouw dagelijkse routine.

FAQ

Heb je nog vragen

We begrijpen dat je vragen of zorgen kunt hebben over onze producten of diensten, en we staan klaar om je te helpen. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen die duidelijke en uitgebreide antwoorden bieden op alle mogelijke vragen die je hebt. Ons team heeft gedetailleerde antwoorden op deze veel voorkomende vragen opgesteld om vertrouwen te geven in je beslissing om voor ons te kiezen. Als je het antwoord waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op voor extra hulp. We zijn trots op het bieden van uitstekende service en zullen meer dan blij zijn om je op elke mogelijke manier te helpen.

Ja en nee. 

Als je wilt dat je app in de appstores te vinden is en dus ook voor meer zoekresultaten zorgt, moet je een appstore licentie hebben. 

Wil je dat niet, dan volstaat een Progressieve WebApp.

In het hele proces, neem ik je mee aan de hand. We bespreken samen wat er nodig is in de app, welke afbeeldingen er gebruikt gaan worden en welke teksten. 

Zeker, zodra de app klaar is, wordt een AMS (app management systeem) opengesteld voor jou.

Ook dat kan. We kunnen aangeven wat je medewerker mag zien en wat hij/zij mag wijzigen.

Jouw App is straks beschikbaar op alle mobieltjes!

Wij zorgen ervoor dat jouw app beschikbaar wordt in de Apple Appstore en Google Playstore.

Appstore logo
Google Play store logo
* beschikbaar voor iPhone, iPad, en android toestelen
Optimized by Optimole

Afspraak maken?

Stuur mij je naam en telefoonnnummer en dan bel ik zo spoedig mogelijk om een afspraak met je te maken.