Hippische App laten maken

Je eigen

Hippische App laten maken

Voor meer online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid

Vergroot je online zichtbaarheid door het gebruik van je eigen mobiele app. Google zal je hoger in de zoekresultaten weergeven omdat je een mobiele app hebt. Daarnaast is de app ook

Klantenbinding

Maak het je vaste klanten nog gemakkelijk om bij jou een afspraak in te plannen, een bak te boeken, een bestelling te doen of om jouw adviezen ook thuis bij de hand te hebben. Geef je klanten NOG een streepje voor.

Meer omzet

Je genereert meer omzet door een eigen app te laten maken doordat je Fte bespaart, meer upsell genereert en je klanten sneller bij jou terecht kunnen.

De Voordelen
die wij belangrijk vinden

01.

Boekingen

Door middel van het interactieve reserveringssysteem kunnen gebruikers op elk gewenst moment een tijdslot reserveren voor een dressuur-, springbak of prive training

02.

Bestellen

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige rechandize aanbod inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens kunnen afhalen. De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

03.

Paardenkaart

Alle gegevens van je paarden snel bij de hand. Dit niet alleen voor je zelf, maar ook voor je potentiele kopers.

Heb je een horeca gedeelte in je stal, dan kun je ook de modules van onze restaurant app toevoegen aan je eigen app. Samen kijken wij wat je nodig hebt en waar je het meeste omzet mee kunt halen en waar je je de meeste Fte kunt besparen.

Waarom bij ons een hippische app laten maken

Samen kijken wat jij nodig hebt in je zaak, welke modules er nodig zijn. Wij maken de app, trainen jouw en je medewerkers in het gebruik van de App en het App Management Systeem (AMS) en lanceren de App met een op maat gemaakt marketing plan.
En dat voor een vaste prijs!

Prijzen

prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn exclusief BTW

€ 1895

Ontwikkelkosten

€ 75

per maand
onderhoud

Wil je graag aan de slag?

Om seman met ons je Beatuy app te maken. Samen met ons je online zichtbaarheid en je klantenbinding vergroten!
Bel snel voor een afspraak

Scroll to Top