Search
Close this search box.
App laten maken
voor jouw stal / stoeterij / manege met oa.:

Hippische App laten maken

Boeken

Binnen een paar seconden heb je een sessie ingepland bij je favoriete trainer of een piste geboekt

Huren

Het was nog nooit zo gemakkelijk om een box te huren, je aan te melden voor een evenement/buitenrit of merchandise te bestellen

Push

Door berichten te sturen blijven klanten op de hoogte van tips, aanbiedingen, kortingen, verjaardagen etc.

Meer...

Er is uiteraard nog meer mogelijk en dat kunnen we bespreken in een kennismakingsgesprek.

hippische app | App laten maken
voor jouw salon met oa.:

Beauty App laten maken

Boeken

Binnen een paar seconden heb je een sessie ingepland bij je favoriete trainer of een piste geboekt

Huren

Het was nog nooit zo gemakkelijk om een box te huren, je aan te melden voor een evenement/buitenrit of merchandise te bestellen

Push

Door berichten te sturen blijven klanten op de hoogte van tips, aanbiedingen, kortingen, verjaardagen etc.

Meer...

Er is uiteraard nog meer mogelijk en dat kunnen we bespreken in een kennismakingsgesprek.

hippisch app laten maken
Mogelijkheden

Een eigen app in de beauty branche kan vele voordelen bieden voor zowel bedrijf als klant. Afhankelijk van de doelstellingen van het bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden voor app-functionaliteiten. Zo kan de app fungeren als een mobiele winkel, waar consumenten direct producten kunnen bestellen. Ook kan er de mogelijkheid geboden worden om afspraken te boeken voor bijvoorbeeld een behandeling of consult. Daarnaast kan de app dienen als informatiecentrum, waar klanten terecht kunnen voor beauty tips, tutorials en nieuws over productlanceringen. Het implementeren van beloningsprogramma’s en kortingsacties kan zorgen voor klantenbinding. Het is belangrijk om een stijlvolle en gebruiksvriendelijke app te ontwerpen en continue te optimaliseren, zodat klanten er graag gebruik van maken. Een eigen app kan de merkbeleving van het bedrijf versterken en zorgen voor een betere klantloyaliteit en -ervaring. Hieronder hebben we er enkele opgesomd, maar er is veel meer mogelijk en dat kan ik je het beste in een gesprek vertellen.

01

Boekingen

Het hebben van een reserveringssysteem voor paardrijlessen is belangrijk voor soepel verloop en organisatie van een paardrijclub. Het stelt leden in staat om gemakkelijk lessen in te plannen en ervoor te zorgen dat er genoeg paarden en trainers beschikbaar zijn om hen te ontvangen. Daarnaast biedt het instructeurs een overzicht van de lessen die zij zullen geven en het niveau van de ruiters waarmee zij zullen werken. Dit stelt hen in staat zich goed voor te bereiden en hun instructie aan te passen aan de specifieke behoeften van elke individuele ruiter. Het hebben van een reserveringssysteem kan ook helpen bij het voorkomen van overboekingen of dubbelboekingen van paarden of instructeurs, wat een negatieve invloed kan hebben op de kwaliteit van de les en de algehele ervaring voor ruiters. Kortom, een reserveringssysteem kan de efficiëntie en effectiviteit van paardrijlessen verbeteren, een positieve ervaring garanderen voor zowel ruiters als instructeurs.

02

Reserveer / Verhuur

Een module in jouw app waarmee je pistes, trainingsbakken kunt reserveren of waar mensen zich kunnen inschrijven voor een evenement of buitenrit is essentieel voor het promoten van je bedrijf. Het stelt jouw ruiters in staat om gemakkelijk zich in te schrijven en daarnaast is het mogelijk om speciale evenementen en buitenritten te tonen. Dit versterkt niet alleen je bedrijfsnaam, maar verbetert ook de klantrelaties door het bieden van uitstekende service. Kortom, deze allround-module is onmisbaar in je strategie om je aanbod te presenteren en klantbetrokkenheid te vergroten.

03

paardenmanagement

Het is van groot belang om als paardeneigenaar alle gegevens van je paarden snel en overzichtelijk bij de hand te hebben. Niet alleen zorgt dit voor een efficiënt beheer van je paardenbestand, maar het kan ook van levensbelang zijn in noodsituaties. Denk bijvoorbeeld aan het snel kunnen overhandigen van medische informatie aan een dierenarts bij een ongeval of ziekte van het paard. Daarnaast is het bijhouden van gegevens zoals stamboom, inentingen, hoefsmidbezoeken en trainingsschema’s van belang voor de gezondheid en prestaties van het paard. Het op orde hebben van deze gegevens maakt het ook eenvoudiger om de juiste beslissingen te nemen bij verkoop of deelname aan wedstrijden. Kortom, het bijhouden van paardengegevens is een essentieel onderdeel van verantwoordelijk paardeneigenaarschap en draagt bij aan de gezondheid en welzijn van de dieren.

04

berichten

Effectief communiceren met uw klanten kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het zorgen dat uw boodschap daadwerkelijk wordt gelezen. In plaats van ongewenste bulk-e-mails die vaak als spam worden beschouwd, hebben mobiele apps tegenwoordig een handige oplossing: het sturen van berichten rechtstreeks via de app. Deze aanpak biedt voordelen, omdat berichten hierdoor rechtstreeks worden ontvangen op het startscherm van de telefoon van uw klanten, in plaats van te belanden in de spam-box. Dit garandeert een veel hogere kans dat uw klanten op de hoogte zullen zijn van uw boodschap en waarschijnlijk sneller zullen reageren. Het is daarom verstandig om de mogelijkheden voor communicatie via mobiele apps in overweging te nemen als deze passen bij uw bedrijfsvoering en strategie.

Een eigen App biedt meer:

Klantenbinding

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het plannen van afspraken, het boeken van afspraken, het plaatsen van bestellingen en het ontvangen van advies thuis gemakkelijk blijft voor uw loyale klanten. Overweeg om uw reguliere klanten een extra voordeel te bieden om uw waardering te tonen voor hun voortdurende steun.

Meer omzet

Bent u op zoek naar het verbeteren van uw bedrijf met een op maat gemaakte app? Overweeg de voordelen van een gepersonaliseerde app voor uw klanten: gestroomlijnde processen en verhoogde verkoop. Met snellere en efficiëntere toegang tot uw bedrijf zullen uw klanten de gemakkelijke en handige toegang tot een gepersonaliseerde app waarderen. Niet alleen levert dit een besparing op tijd op, maar het verbetert ook de algehele klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe een op maat gemaakte app uw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

Kosten

Voor een app in de Hippische branche

Ontwikkelkosten
€1695
eenmalig
Onderhoudskosten
€65
Maandelijks*

*Dit is een jaarabonnement voor het eerste jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Snel aan de slage met je eigen App?

Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze klanten

1 980
Regels met
Code

Soms is het veel werk en heel precies, maar we doen het met liefde.

App2Attract app 1
16
Prachtige
Mogelijkheden

Eigenlijk is “the sky is the limit” hier wel van toepassing. Wat jij wil, kunnen we links om of rechts om wel maken.

FAQ

Heb je nog vragen

We begrijpen dat je vragen of zorgen kunt hebben over onze producten of diensten, en we staan klaar om je te helpen. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen die duidelijke en uitgebreide antwoorden bieden op alle mogelijke vragen die je hebt. Ons team heeft gedetailleerde antwoorden op deze veel voorkomende vragen opgesteld om vertrouwen te geven in je beslissing om voor ons te kiezen. Als je het antwoord waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op voor extra hulp. We zijn trots op het bieden van uitstekende service en zullen meer dan blij zijn om je op elke mogelijke manier te helpen.

Ja en nee. 

Als je wilt dat je app in de appstores te vinden is en dus ook voor meer zoekresultaten zorgt, moet je een appstore licentie hebben. 

Wil je dat niet, dan volstaat een Progressieve WebApp.

In het hele proces, neem ik je mee aan de hand. We bespreken samen wat er nodig is in de app, welke afbeeldingen er gebruikt gaan worden en welke teksten. 

Zeker, zodra de app klaar is, wordt een AMS (app management systeem) opengesteld voor jou.

Ook dat kan. We kunnen aangeven wat je medewerker mag zien en wat hij/zij mag wijzigen.

Jouw App is straks beschikbaar op alle mobieltjes!

Wij zorgen ervoor dat jouw app beschikbaar wordt in de Apple Appstore en Google Playstore.

Appstore logo
Google Play store logo
* beschikbaar voor iPhone, iPad, en android toestelen
Optimized by Optimole

Afspraak maken?

Stuur mij je naam en telefoonnnummer en dan bel ik zo spoedig mogelijk om een afspraak met je te maken.