The Beauty World, Imagined Differently
Wil je een App laten maken voor jouw kapperszaak, nagelsalon of schoonheidssalon, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
De Voordelen die wij belangrijk vinden

Reserveringen

Door middel van het interactieve reserveringssysteem kunnen gebruikers op elk gewenst moment een tijdslot reserveren.

Shop

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige productaanbod inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens kunnen afhalen. De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

Spaarsysteem

Met een op maat gemaakt spaarsysteem kun je heel eenvoudig je eigen loyaliteitsprogramma opzetten.

EHBO

De kapper vertelt wel hoe het moet, maar dan ben je thuis en denk je .... hoe zat dat ook al weer. Je eigen Eigen Hulp bij Beautyproblemen (EHBB). Meer service voor jouw klanten met jouw gratis tips en uitleg.

app laten maken
Wij Werken samen met

Een App laten maken voor je Beauty-salon

Elegante Catalogus

Upsell via je eigen Appshop om zo je producten makkelijker aan de man te brengen ook als je klanten niet bij jou op de zaak zijn. 

Eenvoudig reserveringssysteem

Met het handige reserveringssysteem kunnen gebruikers met één druk op de knop een tijdslot reserveren. Het systeem houdt zelf bij hoeveel plekken er beschikbaar zijn. De capaciteit is daarnaast makkelijk aan te passen in het Application Management System (AMS).

Oderverwerking

De Beauty app maakt het voor gebruikers mogelijk om op afstand hun producten te bestellen. Deze kunnen ze dan tijdens hun volgende afspraak meenemen. Hun orders komen komen op een overzichtelijke manier binnen in het control panel. 

Overzichtelijke Kennisbank

In onze Beauty App kunt u eenvoudig een complete kennisbank bijhouden, waarmee uw klanten te allen tijde het laatste beautynieuws en -advies bij kunnen houden.

Berichten

Door berichten te sturen, kunt u gemakkelijk een reminder sturen voor een afspraak of laten weten dat je een aanbieding hebt. Geef je klanten nét even dat beetje extra aandacht.

Doeltreffend spaarsysteem

Met een eigen loyaliteitsprogramma verleidt u uw klanten om vaker terug te keren en herhaalbestellingen te plaatsen. U kiest zelf welke beloningen u ter beschikking stelt in het spaarprogramma.

Oogstrelend Stijlboek

Uw volledige productaanbod kan in de app worden opgenomen. Daarnaast kunt u uiteraard uw producten ondersteunen met aantrekkelijk beeldmateriaal.

Onze klanten

icon ADLD
icoon app JIAS
icon QR game Beesel
Wil je meer weten. Laat dan hier je gegevens achter!
Koffie of thee staat al te dampen!

Laten we kennismaken

Wil je meer over ons weten? Neem contact met ons op om tijdens een kop koffie kennis te maken. 

Wij willen graag jouw verhaal horen en kijken er naar uit om met jou samen te werken

Dit delen: