Beauty-App

Wil je een App laten maken voor jouw kapperszaak, nagelsalon of schoonheidssalon, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Beauty-App

Voor beauty salons, kappers en stylisten is een app dé servicetool bij uitstek. Het biedt uw klanten de mogelijkheid om zelf hun afspraken in te plannen, maar kan ook dienst doen als naslagwerk, waar klanten uw beauty- en stylingtips kunnen teruglezen.

Reservering

Appshop

Klantenkaart

FAQ

Door middel van het interactieve reserveringssysteem kunnen gebruikers op elk gewenst moment een tijdslot reserveren.

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige productaanbod inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens kunnen afhalen. De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

Met een op maat gemaakt spaarsysteem kun je heel eenvoudig je eigen loyaliteitsprogramma opzetten.

De kapper vertelt wel hoe het moet, maar dan ben je thuis en denk je .... hoe zat dat ook al weer. Je eigen Eigen Hulp bij Beautyproblemen (EHBB). Meer service voor jouw klanten met jouw gratis tips en uitleg.

Een App laten maken voor je Beauty-salon

Meer zichtbaarheid en meer klantencontact zorgt voor meer vaste klanten en meer omzet. 

Wij maken jouw eigen App precies zoals jij hem wilt hebben. 

Uw volledige productaanbod kan in de app worden opgenomen. Daarnaast kunt u uiteraard uw producten ondersteunen met aantrekkelijk beeldmateriaal.

Met het handige reserveringssysteem kunnen gebruikers met één druk op de knop een tijdslot reserveren. Het systeem houdt zelf bij hoeveel plekken er beschikbaar zijn. De capaciteit is daarnaast makkelijk aan te passen in het Application Management System (AMS).

De Beauty app maakt het voor gebruikers mogelijk om op afstand hun producten te bestellen. Deze kunnen ze dan tijdens hun volgende afspraak meenemen. Hun orders komen komen op een overzichtelijke manier binnen in het control panel. 

In onze Beauty App kunt u eenvoudig een complete kennisbank bijhouden, waarmee uw klanten te allen tijde het laatste beautynieuws en -advies bij kunnen houden.

Upsell via je eigen Appshop om zo je producten makkelijker aan de man te brengen ook als je klanten niet bij jou op de zaak zijn. 

Met een eigen loyaliteitsprogramma verleidt u uw klanten om vaker terug te keren en herhaalbestellingen te plaatsen. U kiest zelf welke beloningen u ter beschikking stelt in het spaarprogramma.

Door locatie gestuurd pushberichten te sturen, komt u onder de aandacht van mensen die in de buurt van uw onderneming zijn. Daarmee zijn ze eerder geneigd om langs te komen en een bestelling te plaatsen. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen bij speciale gelegenheden, zoals een feestdag of een verjaardag, om nét even dat beetje extra aandacht te geven.

Vanaf € 795,-

Onze tevreden klanten

Vele ondernemers gingen u al voor en gebruiken een Beauty app van App2Attract.

Biesieklette

ApendiMeubilair

Mr. & Mrs.

Download hier je whitepaper.

Ben je een ondernemer uit de...

Horecabranche

Beautybranche