Je eigen

Beauty App laten maken

Voor meer online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid

Vergroot je online zichtbaarheid door het gebruik van je eigen mobiele app. Hierdoor zal Google je hoger in de zoekresultaten weergeven. omdat je een mobiele app hebt.

Klanten binding

Maak het je vaste klanten nog gemakkelijk om bij jou een afspraak in te plannen, een afspraak te boeken, een bestelling te doen of om jouw adviezen ook thuis bij de hand te hebben. Geef je vaste klanten NOG een extra streepje voor.

Meer omzet

Je genereert meer omzet door een eigen app te laten maken waarmee je tijd bespaart, meer upsell genereert en je klanten sneller bij jou terecht kunnen. Naast dus m

De Voordelen
die wij belangrijk vinden

01.

Reserveringen

Door middel van het interactieve reserveringssysteem kunnen gebruikers op elk gewenst moment een afspraak reserveren.

02.

Bestellen

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige productaanbod inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens laten bezorgen of kunnen afhalen. De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

03.

Klantenkaart

Door middel van het interactieve klantenkaartsysteem kunnen gebruikers sparen voor allerlei leuke extra’s uit jouw zaak

04.

FAQ​​

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige productaanbod inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens kunnen afhalen. De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

05.

Orderverwerking​

De Beauty app maakt het voor gebruikers mogelijk om op afstand hun producten te bestellen. Deze kunnen ze dan tijdens hun volgende afspraak meenemen. Hun orders komen komen op een overzichtelijke manier binnen in het control panel. 

06.

Berichten

Gemakkelijk communiseren met je klanten met berichten die wel gelezen worden. In plaats van bulk emails die al snel als spam worden aangemerkt, stuur je gemakkelijk een bericht via de app. In plaats van de spambox komen ze nu aan op het beginscherm van de telefoon van je klanten.

Waarom bij ons een Beauty app laten maken

Samen kijken wat jij nodig hebt in je zaak, welke modules er nodig zijn. Wij maken de app, trainen jouw en je medewerkers in het gebruik van de App en het App Management Systeem (AMS) en lanceren de App met een op maat gemaakt marketing plan.
En dat voor een vaste prijs!

Prijzen

prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn exclusief BTW

€ 895

Ontwikkelkosten

€ 45

per maand
onderhoud

Wil je graag aan de slag?

Om seman met ons je Beatuy app te maken. Samen met ons je online zichtbaarheid en je klantenbinding vergroten!
Bel snel voor een afspraak

Scroll to Top
%d bloggers like this: