Search
Close this search box.
App laten maken

Mobiele app voor de hippische branche

hippische app laten maken

U als hippische ondernemer, mag de waarde van het hebben van een mobiele app niet onderschatten. Het biedt een manier voor uw klanten om snel toegang te krijgen tot informatie over uw bedrijf, mogelijkheden om lessen te boeken of rijbakken te huren en daarnaast ook meer te weten te komen over aankomende evenementen. Daarnaast kun je de werkzaamheden gemakkelijk bijhouden en toewijzen aan medewerkers. Ook het bijhouden van trainingsschema’s van je paarden, maar ook de inentingen en het bezoek van de hoefsmid kan gemakkelijk worden nagekeken en bijgewerkt met een mobiele app zonder dat je steeds terug hoeft naar je pc of laptop. 

Het runnen van een succesvolle stal vereist vaardigheid, hard werken en liefde voor paarden.

Er zijn veel stappen om een succesvolle stal te runnen en het is belangrijk om de vele rollen te begrijpen die moeten worden gespeeld om succes te behalen. Je hebt passie voor paarden, hard werken, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche, je doelen en doelstellingen als hippische ondernemer kennen, een team onderhouden (van stalhanden tot dierenartsen) en ervoor zorgen dat je de juiste mensen voor uw team.

Het belangrijkste is het implementeren van een app zodat iedereen op koers blijft!

hippische app laten maken

conclusie

Traditionele trainingsmethoden voor paarden bestaan al eeuwen en worden nog steeds gebruikt. Er zijn echter veel moderne opties beschikbaar voor de hippische ondernemer die het leven in de stal gemakkelijker maken en paarden helpen beter met mensen om te gaan. Naast de ontwikkeling van de paardentraining moet de ondernemer zich ook steeds blijven bijscholen. Een van de vereisten om een stal goed te kunnen runnen is het verder ontwikkelen van de basisvaardigheden, het bijhouden van de digitale ontwikkeling in de stal, maar ook gewoon hard werken en liefde voor paarden.


hoe werkt het

De mogelijkheden

Binnen een paar seconden heb je een sessie ingepland bij je favoriete trainer of een piste geboekt

Huren

Binnen een paar seconden heb je een sessie ingepland bij je favoriete trainer of een piste geboekt

Push

Door berichten te sturen blijven klanten op de hoogte van tips, aanbiedingen, kortingen, uitnodigingen voor de ambassadeurstafel, verjaardagen etc.

Meer...

Er is uiteraard nog meer mogelijk en dat kunnen we bespreken in een kennismakingsgesprek.

Restaurant app laten maken

Onze klanten

1 980
Regels met
Code

Soms is het veel werk en heel precies, maar we doen het met liefde.

App2Attract app 1
18
Prachtige
Mogelijkheden

Eigenlijk is “the sky is the limit” hier wel van toepassing. Wat jij wil, kunnen we links om of rechts om wel maken.

Kosten

Voor een app in de Restaurant branche

Ontwikkelkosten
€1798
eenmalig
Onderhoudskosten
€65
Maandelijks*

*Dit is een jaarabonnement voor het eerste jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Ontdek vandaag nog het gemak en de kracht van onze app!

Verbeter jouw organisatie, productiviteit en gebruiksvriendelijkheid met onze app. Neem contact op met ons team en ervaar de voordelen van onze app voor jouw dagelijkse routine.

FAQ

Heb je nog vragen

We begrijpen dat je vragen of zorgen kunt hebben over onze producten of diensten, en we staan klaar om je te helpen. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen die duidelijke en uitgebreide antwoorden bieden op alle mogelijke vragen die je hebt. Ons team heeft gedetailleerde antwoorden op deze veel voorkomende vragen opgesteld om vertrouwen te geven in je beslissing om voor ons te kiezen. Als je het antwoord waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op voor extra hulp. We zijn trots op het bieden van uitstekende service en zullen meer dan blij zijn om je op elke mogelijke manier te helpen.

Ja en nee. 

Als je wilt dat je app in de appstores te vinden is en dus ook voor meer zoekresultaten zorgt, moet je een appstore licentie hebben. 

Wil je dat niet, dan volstaat een Progressieve WebApp.

In het hele proces, neem ik je mee aan de hand. We bespreken samen wat er nodig is in de app, welke afbeeldingen er gebruikt gaan worden en welke teksten. 

Zeker, zodra de app klaar is, wordt een AMS (app management systeem) opengesteld voor jou.

Ook dat kan. We kunnen aangeven wat je medewerker mag zien en wat hij/zij mag wijzigen.

Jouw App is straks beschikbaar op alle mobieltjes!

Wij zorgen ervoor dat jouw app beschikbaar wordt in de Apple Appstore en Google Playstore.

Appstore logo
Google Play store logo
* beschikbaar voor iPhone, iPad, en android toestelen
Optimized by Optimole

Afspraak maken?

Stuur mij je naam en telefoonnnummer en dan bel ik zo spoedig mogelijk om een afspraak met je te maken.