Wie zijn wij

Slide thumbnail

TEAM

HET

Wilbert Sluiter

Mede-eigenaar

Judith Sluiter

Mede-eigenaar

Technisch Specialist

Het team van App2Attract helpt kleine ondernemers het volle potentieel uit hun bedrijf waar te maken.

Dit doen wij omdat wij geloven dat juist deze groep ondernemers de meeste ondersteuning nodig hebben. Maar vaak de minste tijd.

Wij helpen jou om met een mobiele app, support op het gebied van online en offline marketing gericht op de nieuwe economie en resultaat-coaching. Hierdoor ondersteunen wij jou om daadwerkelijk je doelen te bereiken met je bedrijf.

Judith

Als 10-jarige was Judith al gefascineerd door de (technische) mogelijkheden van computers en ontdekte ze al snel dat er zoveel meer mee kon dan de gemiddelde gebruiker zag. Dat bleef niet onopgemerkt; ze heeft vanaf dat moment telkens mensen en organisaties ondersteund met ‘computervragen’ en hen slimme ideeën en oplossingen aan de hand gedaan.
Interessante uitstapjes als haar studies biologie, bewustwording & focus en lifestyle coaching, leverden haar waardevolle ervaringen op. Ze maakten uiteindelijk ook kristalhelder dat haar échte passie bij de digitale mogelijkheden ligt: het bouwen van slimme Apps. Maar niet zomaar; haar talent en hands-on mentaliteit volgt een duidelijke rode draad: waar is de klant nou echt mee geholpen? Judith luistert met oren vol kennis en ideeën en rust niet voordat ze de meest perfecte oplossing voor haar klant heeft bedacht en gebouwd. Oplossingen die de combinatie van ICT, marketing, online design, resultaat-coaching en helder zicht op naadloos passende antwoorden op klantbehoefte in zich hebben.

Wilbert

Als echtgenoot en medeoprichter is Wilbert het andere multi-talent van dit goed geoliede team. Hij is vermaard om zijn scherp analytisch vermogen: door goed te luisteren, gericht door te vragen en te onderzoeken waar de ‘pijn’ precies zit, vindt hij de passende oplossing. Dit is precies wat hij binnen App2Attract én als (part time) huisarts doet. Wilbert is tevens internationaal communicatietrainer met marketing als zijn grote passie. Een even uitzonderlijke als ijzersterke mix, die een enorme waarde toevoegt binnen het bedrijf; Wilbert kijkt met een analytische marketingblik en kan als geen ander de juiste communicatie als gericht marketinginstrument binnen de Apps realiseren. En daar heeft de klant alleen maar voordeel van!

Deel dit: