Wie zijn wij

Slide thumbnail

TEAM

HET

Wilbert Sluiter

Mede-eigenaar

Judith Sluiter

Mede-eigenaar

Technisch Specialist

Het team van App2Attract helpt kleine ondernemers het volle potentieel uit hun bedrijf waar te maken.

Dit doen wij omdat wij geloven dat juist deze groep ondernemers de meeste ondersteuning nodig hebben. Maar vaak de minste tijd.

Wij helpen jou om met een mobiele app, support op het gebied van online en offline marketing gericht op de nieuwe economie en resultaat-coaching. Hierdoor ondersteunen wij jou om daadwerkelijk je doelen te bereiken met je bedrijf.

Judith en Wilbert Sluiter komen beide uit de zorg. Judith is van oorsprong bioloog en bekwaamde zich in de ICT en online design. Ze gaf jaren training in bewustwording & focus en lifestyletraining aan groepen en individueel. Sinds 2013 combineert zij deze vakgebieden met haar passie als oprichter en mede-eigenaar van App2Attract in design en marketing.

Echtgenoot en mede-oprichter Wilbert is internationaal communicatietrainer met grote passie voor marketing. Daarnaast is hij ook parttime huisarts. Een niet zo vaak voorkomende combinatie. Hierover zegt hij: “Zowel in marketing als geneeskunde gaat het om het scherp analyseren door goed luisteren en onderzoeken waar het probleem, de pijn zit en dan een passende oplossing op maat vinden”.

Deel dit: