Onze projecten

Jouw visitekaartjes op de telefoon van je klanten! Wat wil je nog meer?

1024x1024

KERNgezond

Scholen, rebus, nieuwtjes

De App van KERNgezond waarin alle nieuwtjes, deelnemende scholen en de wekelijkse vlog en prijsvraag in staat.

512x512

Biesieklette

Naamsbekendheid, Klantenkaart, Verhuur

DE app waar je je strandrolstoel kunt reserveren en makkelijk naar de dichtstbijzijnde fietsenstalling of toilet kunt navigeren.

512x512[1]

Beachclub Peukie

Menu, reserveringen, bestellen, nieuws

De beste strandtent van Scheveningen verdient een mooie App die de gebruikers makkelijk laat reserveren en in laat springen op de laatste aanbiedingen.

vliermeent_icoon

BS Vliermeent

Foto’s, Pushberichten, nieuwtjes

Voor basisschool de Vliermeent hebben we een App gemaakt met een login zodat de ouders veilig alle schoolfoto’s kunnen bekijken van hun kids. Daarnaast kunnen ouders op de hoogte gehouden worden bij eventuele vertragingen tijdens schoolreisjes of excursies.

Meer klanten, meer vaste klanten en meer omzet!


App2Attract is een organisatie gestart door een paar marketing en App enthousiastelingen die zagen dat de mobiele wereld snel aan het groeien is. Zeker door het toenemende gebruik van de mobiele telefoon en de uitgebreide mogelijkheden van de applicaties is deze markt het aan het winnen van de desktop en de browser. Om die reden hebben wij ons als doel gesteld om bedrijven de mogelijkheid te bieden om snel en goedkoop over hun eigen op maat gemaakte mobiele app te beschikken. Keep it Simple & Effective is ons motto in goed Nederlands.
Daarom bieden wij 3 verschillende type Apps, alle drie betaalbaar. De eerste met als doel serviceverlening en informatieverstrekking. De tweede met alle eigenschappen, tools en gadgets voor klantentevredenheid en klantenbinding, kortom voor het creëren van uw eigen fanclub. Deze App zal voor u het optimale resultaat creëren als u daarbij gebruik maakt van ons unieke concept: de Appcoach. Laat u verbazen! De laatste is een volledig pakket waarbij wij helemaal voor u klaar staan om zowel de app volledig te onderhouden, maar ook alle marketing u uit handen te nemen.
Wil je helemaal “out of the box”. Dan gaan wij om de tafel zitten om een zo goed mogelijk product neer te zetten. Dit kan in de vorm van een App of een E-book!
Bent u klaar om uw App te laten maken?

512x512

CatApp

Nieuwtjes, informatie, bestellingen, shows

Voor Rasclub Maine Coon hebben we een App gerealiseerd waarin op een makkelijke manier hun webshop getoond kan worden en mensen op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes

icoon-klant

Moments4U Den Haag

Naamsbekendheid, Klantenkaart, reserveringen, nazorg

Monica van Moments4U kan via de App makkelijk in contact blijven met haar clienten en zodoende voor hen een super nazorg leveren. Makkelijk een massage of wassessie reserveren? Dan kan hier.

512x512

Valegis Advocaten

Bereikbaarheid, afspraken, medewerkers en laatste informatie

Deze app hebben wij voor advocatenkantoor Valegis gerealiseerd om zodoende alle informatie snel bij de clienten te krijgen. Clienten kunnen hiermee ook met 1 klik contact opnemen of materiaal doorsturen.

Icoon WS2017 | App2Attract

Fife Wereldshow 2017

Foto’s, Pushberichten, nieuwtjes

Tijdens de wereldshow van Fife hebben bezoekers en deelnemers gebruik kunnen maken van deze app om zo snel te zien waar de overnachts- en parkeermogelijkheden waren. Ook tijdens de shows konden ze makkelijk zien waar alles was en handig alle standhouders bekijken.

Onze lopende projecten

Jouw visitekaartjes op de telefoon van je klanten! Wat wil je nog meer?

Geest als Gids

Voor pastoor Schafraad wordt er een App ontwikkelt waarin delen van zijn boek zullen worden opgenomen en waar meditatie groepen elkaar kunnen vinden.

Classical Aikido Federation

Voor de internationale Classical Aikido Federation zijn we een omvangrijke app aan het ontwikkelen. Alle dojo’s van de federatie worden hierin opgenomen. En alle dan-examen eisen zijn opgenomen en worden ondersteund met tekst en beeld/video.

Grenzgeschichte

Samen met Appartmedia maken wij voor oa. de gemeente Beesel een app. Hierin worden alle verhalen van mensen die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt opgetekend. Daarnaast wordt er in de App een wandel cq. fietsroute geplaatst. Deze zullen langs beeldbepalende punten in het landschap rondom de NL-De grens leiden.

Cruiseship Peter

In opdracht van Appartmedia zijn we een ebook aan het ontwikkelen waarin de boeken van kapitein Hans Mateboer zijn opgenomen. Hierin zullen verschillende interactieve elementen zitten.

Lees ook:

FAQ

Wat wil ik?

FAQ

Deel dit: