Uitgelicht: Golf App

17okt, 2016

Wie houdt er niet van een heerlijke golfdag. Of je nu net begonnen bent of al een ervaren golfer, die zonnige dage  in de buitenlucht zijn een welkome afleiding. Het zou alleen een stuk makkelijker als de golfclub dezelfde innovatie slag maakt als de gemiddelde gebruiker van de golfbaan.

[rs_space lg_device=”35″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””]

Iedereen gebruikt mobiele Apps, waarom niet mijn golfclub?

Het zou de speelervaring  verhogen, het hele proces vereenvoudigen en ook een hoop financiële voordelen voor de club zelf opbrengen. Een mobiele App laat golfclubs directer contact leggen met z’n klanten en een groter marketing bereik krijgen. Daarnaast is het een prachtig visitekaartje en mooie service voor de klanten.

[rs_space lg_device=”35″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””]
[rs_space lg_device=”35″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””]

We hebben een aantal belangrijke tools voor je op een rijtje gezet.

Geen oud-bollige papieren kaartjes mee waar je onhandig je resultaat op krabbelt, maar een handige simpele mobiele scorekaart die de spelers niet makkelijk kwijt zullen raken.

Golfclubs kunnen door middel van deze tool hun golfers een optimaal inzicht geven in alles wat met uw baan te maken heeft. Waar zijn de bunkers, hoe ziet de baan er precies uit en waar liggen de moeilijkheden. Daarnaast ook de basis golf tips. Oftewel een makkelijk mobiel handboek voor succes, die van iedere hole een uitdaging maakt om je spel te verbeteren.

Het is natuurlijk 2016 en niemand hoeft meer te bellen om te weten te komen welke tee tijden nog beschikbaar zijn. Open gewoon je mobiele App, gebruik onze reserveer mogelijkheid en in een paar klikken heb je je tee tijd geboekt. Dit maakt het boekingsproces een stuk gemakkelijker voor zoel de club en de speler.

Golfclubs hebben al bewezen zeer veelzijdige bedrijven te zijn. De evenementen tool laat de club makkelijk de geplande evenementen zien zoals toernooien, bruiloften en bedrijfsfeestjes. Leden kunnen alle benodigde informatie over deze evenementen zien, dit doorsturen naar andere leden, dit posten op FB of twitter en zelfs foto’s uploaden naar de App.

Een greep uit de aanvullende mogelijkheden voor uw golf-App:

 • Direct contact
 • Rechtstreeks gps-navigatie
 • Klantenkaarten of kortingen voor trouwe bezoekers
 • Fotogalerij
 • Eventueel eigen login voor de leden
 • Management App voor App-inzichten, statistieken en groepsberichten (optioneel)
 • Eigen CMS 24/7 bereikbaar (optioneel)
 • Eigen layout op maat gemaakt
 • Eigen icoon op maat gemaakt

Bij interesse gaan we eerst door een kennismakingsgesprek alle wensen en eisen in kaart brengen. Daarna gaan we de App ontwikkelen en kunt u alles volgen door middel van onze PreviewApp-systeem.

Pas bij volledige tevredenheid wordt de app gelanceerd. Dit hele proces wordt door ons gedaan en gemonitord. Na oplevering zullen we een workshop inplannen voor degene die de App gaan onderhouden. Ook kan er een workshop of praatje gehouden worden.

About The Author
eigenaar App2Attract bv.

2 Comments

 • BobbuBrowne 28 april 2017 @ 07:01

  Hello! Cool post, amazing!!!

  • Judith Sluiter 4 mei 2017 @ 12:38

   Thanks BobbuBrowne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.