Uitgelicht: Golf App

Iedereen gebruikt mobiele Apps, waarom niet mijn golfclub?

Wie houdt er niet van een heerlijke golfdag. Of je nu net begonnen bent of al een ervaren golfer, die zonnige dage  in de buitenlucht zijn een welkome afleiding. Het zou alleen een stuk makkelijker als de golfclub dezelfde innovatie slag maakt als de gemiddelde gebruiker van de golfbaan.

Het zou de speelervaring  verhogen, het hele proces vereenvoudigen en ook een hoop financiële voordelen voor de club zelf opbrengen. Een mobiele App laat golfclubs directer contact leggen met z’n klanten en een groter marketing bereik krijgen. Daarnaast is het een prachtig visitekaartje en mooie service voor de klanten.

We hebben een aantal belangrijke tools voor je op een rijtje gezet.

Geen oud-bollige papieren kaartjes mee waar je onhandig je resultaat op krabbelt, maar een handige simpele mobiele scorekaart die de spelers niet makkelijk kwijt zullen raken.

Golfclubs kunnen door middel van deze tool hun golfers een optimaal inzicht geven in alles wat met uw baan te maken heeft. Waar zijn de bunkers, hoe ziet de baan er precies uit en waar liggen de moeilijkheden. Daarnaast ook de basis golf tips. Oftewel een makkelijk mobiel handboek voor succes, die van iedere hole een uitdaging maakt om je spel te verbeteren.

Het is natuurlijk 2016 en niemand hoeft meer te bellen om te weten te komen welke tee tijden nog beschikbaar zijn. Open gewoon je mobiele App, gebruik onze reserveer mogelijkheid en in een paar klikken heb je je tee tijd geboekt. Dit maakt het boekingsproces een stuk gemakkelijker voor zoel de club en de speler.

Golfclubs hebben al bewezen zeer veelzijdige bedrijven te zijn. De evenementen tool laat de club makkelijk de geplande evenementen zien zoals toernooien, bruiloften en bedrijfsfeestjes. Leden kunnen alle benodigde informatie over deze evenementen zien, dit doorsturen naar andere leden, dit posten op FB of twitter en zelfs foto’s uploaden naar de App.

Een greep uit de aanvullende mogelijkheden voor uw golf-App:

  • Direct contact
  • Rechtstreeks gps-navigatie
  • Klantenkaarten of kortingen voor trouwe bezoekers
  • Fotogalerij
  • Eventueel eigen login voor de leden
  • Management App voor App-inzichten, statistieken en groepsberichten (optioneel)
  • Een CMS 24/7 bereikbaar (optioneel)
  • Op maat gemaakte layout.
  • Je eigen icoon

Bij interesse gaan we eerst door een kennismakingsgesprek alle wensen en eisen in kaart brengen. Daarna gaan we de App ontwikkelen en kunt u alles volgen door middel van onze PreviewApp-systeem.

Na akkoord wordt de App aangeboden aan de verschillende Appstores. En uiteraard blijven wij een vinger aan de pols houden, ook na oplevering. Na oplevering zullen we een workshop inplannen voor degene die de App gaan onderhouden. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij ook een workshop houden voor de leden.

Deel dit:
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.