Speciaal voor jou:

Lees hier wat een eigen Mobiele App voor jou als coach / therapeut kan betekenen.

Een eigen App is een omzet en winst verhoger doordat hij:

  1. sterk bijdraagt aan therapie-trouw van je clienten en

  2. je je clienten thuis nog beter kunt helpen door een eigen trainingsprogramma.

Uitstraling

Een eigen Mobiele App geeft je uitstraling een boost en dit zal te merken zijn aan een toename van nieuwe klanten en vaste klanten. Je maakt een professionelere indruk en je expertstatus wordt verhoogd. Klanten zullen een service als verbeterd ervaren door jouw eigen App. Hierin wordt al je praktische informatie, uitgebreidere inhoudelijke informatie of een afspraken-module verwerkt. Je hele huisstijl met sfeerfoto’s en filmpjes komt natuurlijk in je App terug. Met praktisch informatie bedoelen we de bereikbaarheid, locatie of de “one-click-call” optie. En met de uitgebreidere inhoudelijke informatie bedoelen we meer je (blog-)artikelen, andere literatuur/informatie, informatie over jezelf of je ervaring.

Communicatie

Je eigen Mobiele App laat je klanten vaker terugkomen door de mogelijkheid direct te blijven communiceren met hen: jouw App-icoontje staat als jouw visitekaartje op hun mobieltje. Het mobieltje dat tientallen malen per dag gebruikt wordt. Want ja, ook jouw clienten / klanten zitten veel op hun telefoon. Ze houden graag jouw App op hun telefoon omdat ze regelmatig updates ontvangen over speciale aanbiedingen, evenementen. Jouw groeps-bericht aan je klanten is bij hen al te zien op het eerste scherm bij aanzetten!

Daarnaast kan je App beschikken over jouw eigen loyalty(spaar)kaart: klanten rijden om voor een paar cent aan punten bij het tankstation, laat staan voor jouw superaanbieding bij hun vijfde of tiende bezoek. Gewone, nou ja wat is gewoon, kortingsvouchers kun je gepersonaliseerd via je App versturen.

Je kunt via invulformulieren de mening en feedback van je klanten vragen en zo precies leveren wat jouw ideale klant wil. Facebook en andere social media kun je gebruiken om via je App mond tot mondreclame te stimuleren via inchecken, liken, delen en comments.

Bovendien is er ook de mogelijkheid, voor degenen die dat willen, een password beschermde cursus of training in de vorm van geschreven of film materiaal inclusief huiswerkformulieren op te nemen. En anderzijds behoort de “App”shop met jouw producten en/of diensten uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard hebben we je materiaal nodig voor je App, design doen wij en als je dat wilt nemen we voor een paar tientjes extra ook maandelijkse marketing van de App voor onze rekening.

Meer klanten met minder werk!

Als laatste hebben we twee super cadeau’s voor je:

1. ons E-book: “Van Klant naar Fan in 7 Stappen”

2. 25% korting op de ontwikkelkosten

Succes met je bedrijf!

Het App2Attract-Team

Wat wij ook belangrijk vinden!

In het nieuws: Restaurants onder druk door kortingsacties van externe bedrijven.

Gebruik jij ook Groupon, Social Deal, IENS, Dinner Deal, AH-restaurants of veilingsites? Krijg je hiermee klanten die vaker dan 1 keer terugkomen? Het doel is zoals gezegd, om hierdoor nieuwe klanten binnen te krijgen in de hoop dat die ook terugkomen. De oorspronkelijke deal levert nauwelijks omzet op, hooguit een paar schamele euro’s op hetLees verder »In het nieuws: Restaurants onder druk door kortingsacties van externe bedrijven.

12 Redenen waarom een Mobiele App beter is dan een Mobiele Website

Mensen internetten steeds meer en dat is te zien. Want 75 procent van het internetgebruik loopt inmiddels via een mobiel apparaat. De desktop verliest terrein, net als de laptop. Nu is de vraag: Is het nuttig om te investeren in het laten ontwikkelen van een mobiele App voor je bedrijf naast je website? Zeker weten,Lees verder »12 Redenen waarom een Mobiele App beter is dan een Mobiele Website

App Maken – Kosten

Een App laten maken, kan enorm variëren in kosten. Als je een App wilt laten ontwikkelen vanaf scratch door een programmeur zal je dat mogelijk enkele tienduizenden euro’s app ontwikkelkosten opleveren. Je kan dan denken aan Apps zoals Appie van Albert Heijn, een bank of een wereldwijde hotel reserverings-App. Dat soort Apps laten maken isLees verder »App Maken – Kosten

App Maken – Wat wil ik ermee?

App Maken – Wat wil ik ermee? Een App is hot, een app is modern, een mobiele app maken voor je bedrijf is een must. Zo maar een paar uitspraken. In de appstores staan honderdduizenden apps te verpieteren van mensen die met de hype mee zijn gegaan, nu een app hebben, maar er weinig ofLees verder »App Maken – Wat wil ik ermee?

Heeft jouw bedrijf een Progressieve Web App nodig?

De uitdaging waarmee de meeste ondernemingen worden geconfronteerd bij het bereiken van klanten, is of ze willen blijven bij een mobiel-vriendelijke website; investeren in het maken, lanceren en onderhouden van een native mobiele apps - of beide. Een concept dat echter vaak verkeerd wordt begrepen en over het hoofd wordt gezien, is dat van ProgressiveLees verder »Heeft jouw bedrijf een Progressieve Web App nodig?

Deel dit: