Projecten

Onze projecten

Jouw visitekaartjes op de telefoon van je klanten! Wat wil je nog meer?

KERNgezond

Scholen, rebus, nieuwtjes

Een App met alle nieuwtjes, deelnemende scholen, wekelijkse vlog en de prijsvraag.

512x512

Biesieklette

Naamsbekendheid, klantenkaart, Vverhuur

Dé app om je strandrolstoel mee te reserveren en makkelijk naar de dichtstbijzijnde fietsenstalling of toilet te navigeren.

Beachclub Peukie

Menu, reserveringen, bestellen, nieuws

De beste strandtent van Scheveningen werkt met deze App die het gebruikers makkelijk maakt te reserveren en de laatste aanbiedingen snel te zien.

BS Vliermeent

Foto’s, pushberichten, nieuwtjes

De beste strandtent van Scheveningen werkt met deze App die het gebruikers makkelijk maakt te reserveren en de laatste aanbiedingen snel te zien.

Meer (vaste) klanten en meer omzet!


App2Attract is gestart door twee marketing- en App-enthousiastelingen die zagen dat de mobiele wereld snel groeide. De mobiele telefoon met haar uitgebreide mogelijkheden en applicaties vervangt de desktop en browser steeds meer.

Wij bieden je de mogelijkheid om snel en goedkoop over een eigen, op maat gemaakte mobiele app te beschikken. ‘Keep it Simple & Effective’ is ons motto in goed Nederlands.
Daarom bieden wij drie verschillende typen Apps; alle vier betaalbaar. We zetten ze hier op een rij:
1, Een App-type met serviceverlening en informatieverstrekking als doel.
2, Dit App-type heeft alles in huis om je eigen fanclub te creëren; alle eigenschappen, tools en gadgets die belangrijk zijn voor klantentevredenheid en klantenbinding zijn toegepast. Deze App zal voor u het optimale resultaat creëren als u daarbij gebruik maakt van ons unieke concept: de Appcoach. Laat u verbazen! Wat doet de Appcoach en waar kan ik op de site iets daarover terugvinden?
3, Het derde App-type ontzorgt je maximaal; een volledig pakket waarbij wij onderhoud en marketing voor onze rekening nemen.

Of wil je helemaal ‘out of the box’? Dan gaan wij graag in gesprek om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Dit kan in de vorm van een App of een E-book!
Ben je klaar om jouw App of E-book te laten maken?

CatApp

Nieuwtjes, informatie, bestellingen, shows

Voor Rasclub Maine Coon realiseerden we een App die de webshop op een makkelijke manier laat zien en waarbij men op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes

Moments4U Den Haag

Naamsbekendheid, Klantenkaart, reserveringen, nazorg

Monica van Moments4U kan via de App makkelijk in contact blijven met haar cliënten en hen zo goede nazorg bieden. Makkelijk een massage of was-sessie reserveren? Dat kan met deze App

Valegis Advocaten

Bereikbaarheid, afspraken, medewerkers en laatste informatie

Deze app realiseerden wij voor advocatenkantoor Valegis om snel alle informatie bij de cliënten te krijgen. Cliënten kunnen hiermee met één klik contact opnemen of documenten doorsturen.

Fife Wereldshow 2017

Foto’s, pushberichten, nieuwtjes

Tijdens de wereldshow van Fife maakten bezoekers en deelnemers gebruik van deze app om snel de overnachtings- en parkeermogelijkheden te zien. Tevens bood de App inhoudelijke informatie over stands en standhouders.

Onze lopende projecten

Jouw visitekaartjes op de telefoon van je klanten! Wat wil je nog meer?

Geest als Gids

Voor pastoor Schafraad ontwikkelen wij een App waarin delen van zijn boek worden opgenomen en waar meditatie groepen elkaar kunnen vinden.

Classical Aikido Federation

Voor de internationale Classical Aikido Federation zijn we een omvangrijke app aan het ontwikkelen. Alle dojo’s van de federatie worden hierin opgenomen, evenals alle dan-exameneisen Deze worden ondersteund door tekst en beeld/video.

Grenzgeschichte

Samen met Appartmedia maken wij voor oa. de gemeente Beesel een app. Hierin worden alle verhalen van mensen die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt opgetekend. Daarnaast wordt er in de App een wandel cq. fietsroute geplaatst. Deze zullen langs beeldbepalende punten in het landschap rondom de NL-De grens leiden.

Cruiseship Peter

In opdracht van Appartmedia ontwikkelen we een E-book waarin de boeken van kapitein Hans Mateboer zijn opgenomen. Hierin plaatsen we verschillende interactieve elementen.

Lees ook:

  • FAQ

    Veel gestelde vragen die wij tegenkomen

  • Wat wil ik?

    Waarom wil je een App laten maken?

  • App ontwikkelen

    12 redenen waarom een mobiele App beter is dan een mobiele website

Deel dit:

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.