Over ons

Wij helpen ondernemers die een App willen laten maken.

Het team van App2Attract helpt kleine ondernemers het volle potentieel uit hun bedrijf te benutten. Dit doen wij omdat wij geloven dat juist deze groep ondernemers het minst de tijd heeft en daarom de meeste ondersteuning nodig heeft. Wij helpen u om met een mobiele app meer uit uw bedrijf te halen en verzorgen support op het gebied van online en offline marketing. Daarbij richten we ons op de nieuwe economie en resultaat-coaching. Hierdoor brengen we het bereiken van uw doelen dichterbij.

Judith Sluiter

Judith Sluiter

Interessante uitstapjes als haar studies biologie, bewustwording & focus en lifestyle coaching, leverden haar waardevolle ervaringen op. Ze maakten uiteindelijk ook kristalhelder dat haar échte passie bij de digitale mogelijkheden ligt: het bouwen van slimme Apps. Maar niet zomaar; haar talent en hands-on mentaliteit volgt een duidelijke rode draad: waar is de klant nou echt mee geholpen? Judith luistert met oren vol kennis en ideeën en rust niet voordat ze de meest perfecte oplossing voor haar klant heeft bedacht en gebouwd. Oplossingen die de combinatie van ICT, marketing, online design, resultaat-coaching en helder zicht op naadloos passende antwoorden op klantbehoefte in zich hebben.

Wilbert Sluiter

Wilbert Sluiter

Als echtgenoot en medeoprichter is Wilbert het andere multi-talent van dit goed geoliede team. Hij is vermaard om zijn scherp analytisch vermogen: door goed te luisteren, gericht door te vragen en te onderzoeken waar de ‘pijn’ precies zit, vindt hij de passende oplossing. Dit is precies wat hij binnen App2Attract én als (part time) huisarts doet. Wilbert is tevens internationaal communicatietrainer met marketing als zijn grote passie. Een even uitzonderlijke als ijzersterke mix, die een enorme waarde toevoegt binnen het bedrijf; Wilbert kijkt met een analytische marketingblik en kan als geen ander de juiste communicatie als gericht marketinginstrument binnen de Apps realiseren. En daar heeft de klant alleen maar voordeel van!

Apps van App2Attract hebben de volgende voordelen:

Conversie- & Loyaliteitverhogend

De meeste gebruikers downloaden een app met de intentie om hem vaker te gebruiken. Dat betekent dat een app bij uitstek het middel is om uw klantenbinding te verbeteren en meer omzet te genereren.


Flexibele invulling

Met het handige reserveringssysteem kunnen gebruikers met één druk op de knop een tijdslot reserveren. Het systeem houdt zelf bij hoeveel plekken er beschikbaar zijn. De capaciteit is daarnaast makkelijk aan te passen in het Application Management System (AMS). In dit systeem kun je tevens meerdere rollen aanmaken, waarmee je medewerkers en beheerders eenvoudig verschillende rechten kan geven.


Doeltreffend spaarsysteem

Met een eigen loyaliteitsprogramma verleidt u uw klanten om vaker terug te keren en herhaalbestellingen te plaatsen. U kiest zelf welke beloningen u ter beschikking stelt in het spaarprogramma.


Inzicht in bedrijfsprocessen

Om een app te kunnen ontwikkelen verdiepen we ons altijd in het bedrijf waar we onze producten aan leveren. Daardoor kijken we vaak met een frisse blik tegen de onderneming aan. Het verleden leert ons dat tijdens het ontwikkeltraject vaak creatieve oplossingen aan het licht komen voor andere slepende problemen of uitdagingen.

Onze tevreden klanten

Vele ondernemers gingen u al voor en gebruiken een app van App2Attract.

Biesieklette

Biesieklette heeft deze App laten maken voor iedereen die z'n fiets wil laten stallen in regio Haaglanden of die een strandrolstoel dan wel fiets wil huren.

Mr. & Mrs.

Een App voor medewerkers met alle richtlijnen, recepten, protocollen, Q&A, machine-gebruik, nascholingen

ApendiMeubilair

Een App voor ApendiMeubilair voor de medewerkers voor urenregistratie, protocollen, richtlijnen, vakantiedagen, planning, etc.

Download hier je whitepaper.

Ben je een ondernemer uit de...

Horecabranche

Beautybranche