Maatwerk

Een maatwerk app is volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we de mogelijkheden. Waar nodig kunnen we de functionaliteiten van onze basis apps uitbreiden, zodat deze ook aan uw eisen voldoet.

Flexibel

Met een maatwerk app is niets onmogelijk. We overleggen graag hoe we met behulp van de modernste technieken het meest uit uw app kunnen halen.

Eenvoudig beheer

Al onze apps zijn eenvoudig te beheren via het Application Management System (AMS). Daarmee kun je altijd zelf de inhoud van je app aanpassen.

Conversiegericht

Met een maatwerk app werkt u heel gericht aan de naamsbekendheid en klantloyaliteit van uw merk.

Inzichtelijk

Met het inzichtelijke dashboard bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw app en kunt u waar nodig bijsturen.

Een volledige en voordelige app

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De meeste gebruikers downloaden een app met de intentie om hem vaker te gebruiken. Dat betekent dat een app bij uitstek het middel is om uw klantenbinding te verbeteren en meer omzet te genereren.

Met het handige reserveringssysteem kunnen gebruikers met één druk op de knop een tijdslot reserveren. Het systeem houdt zelf bij hoeveel plekken er beschikbaar zijn. De capaciteit is daarnaast makkelijk aan te passen in het Application Management System (AMS).

Met een eigen loyaliteitsprogramma verleidt u uw klanten om vaker terug te keren en herhaalbestellingen te plaatsen. U kiest zelf welke beloningen u ter beschikking stelt in het spaarprogramma.

Door locatie gestuurd pushberichten te sturen, komt u onder de aandacht van mensen die in de buurt van uw onderneming zijn. Daarmee zijn ze eerder geneigd om langs te komen en een bestelling te plaatsen. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen bij speciale gelegenheden, zoals een feestdag of een verjaardag, om nét even dat beetje extra aandacht te geven.

Offerte aanvragen

Onze tevreden klanten

Biesieklette

Beheer van fietsenstallingen in de regio Haaglanden en verhuur van strandrolstoelen en fietsen.

icon app Grenzgeschichte

Grenzgeschichte

Gemeente Beesel in samenwerking met Appart vof. hebben 4 routes samengesteld in de grensregio met verhalen van getuigen van WOII

QR-Game

Sport, natuur en Corona. Hoe krijg je de mensen in beweging in de Corona periode. Gemeente Beesel samen met QR-Game hebben dat voor elkaar gekregen.

Download hier je whitepaper.

Ben je een ondernemer uit de...

Horecabranche

Beautybranche