Horeca-App

Werk aan uw naamsbekendheid of klantloyaliteit met de handige Horeca App!

Horeca-App

In deze roerige tijden heeft de horeca het zwaar te verduren. Een app maakt het makkelijker om afhaal bestellingen te genereren en te coördineren, maar biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma op te zetten en zo bestaande klanten beter te binden.

Reserveren

Door middel van het interactieve reserveringssysteem kunnen gebruikers op elk gewenst moment een tafel reserveren.

Klantenkaart

Met een op maat gemaakt spaarsysteem kun je heel eenvoudig je eigen loyaliteitsprogramma opzetten.

Bestellen

Via de app kunnen gebruikers jouw volledige menu inzien en een bestelling plaatsen, die ze vervolgens kunnen afhalen of laten bezorgen.

Betalen

De app staat gebruikers toe hun bestelling direct veilig online af te rekenen. Dit maakt een snellere afhandeling van de bestelling mogelijk.

Een volledige en voordelige app

Uw volledige menukaart kan in de app worden opgenomen. Al dan niet via een QR-menu. Daarnaast kunt u uiteraard uw gerechten ondersteunen met aantrekkelijk beeldmateriaal.

Met het handige reserveringssysteem kunnen gebruikers met één druk op de knop een tafel reserveren. Het systeem houdt zelf bij hoeveel plekken er beschikbaar zijn. de capaciteit is daarnaast makkelijk aan te passen in het Application Management System (AMS).

De horeca app maakt het voor gebruikers mogelijk om op afstand hun eten te bestellen. Hun orders komen komen op een overzichtelijke manier binnen in het control panel. Ook geschikt voor afhaal- en bezorg bestellingen. 

Onze Horeca app biedt standaard de mogelijkheid om bestellingen in de app af te rekenen. Hiervoor gebruiken we de bekende en beproefde betaalmethoden, waardoor het afrekenen vlotjes en veilig verloopt. Daarmee wordt de orderverwerking versneld en loopt u niet het risico op wanbetaling.

Met een eigen loyaliteitsprogramma verleidt u uw klanten om vaker terug te keren en herhaalbestellingen te plaatsen. U kiest zelf welke beloningen u ter beschikking stelt in het spaarprogramma.

Door locatie gestuurd pushberichten te sturen, komt u onder de aandacht van mensen die in de buurt van uw onderneming zijn. Daarmee zijn ze eerder geneigd om langs te komen en een bestelling te plaatsen. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen bij speciale gelegenheden, zoals een feestdag of een verjaardag, om nét even dat beetje extra aandacht te geven.

Vanaf € 795,-

Restaurant Demo

Download onze demo Progressieve Web App en bekijk de mogelijkheden zelf.

Je kunt de QRcode scannen met je telefoon. Klikken ook.

Heb je onze Horeca whitepaper al gelezen?

Download hier je whitepaper.

Ben je een ondernemer uit de...

Horecabranche

Beautybranche