cookie-policy

De website van App2Attract BV maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Soorten Cookies

  1. Functionele cookies

Dit zijn cookies die nodig zijn om een website goed te laten functioneren of die ervoor zorgen dat u de website makkelijker kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van uw inloggegevens, zodat u niet elke keer in hoeft te loggen. Ook het opslaan van de inhoud van uw winkelwagen of het sluiten van de cookiemelding vallen onder functionele cookies.

Deze informatie heeft cookiechecker.nl verzameld op 25-05-2018

#SleutelWaardeDomeinGeldig tot
1time5/25/2018, 9:22:31 AMapp2attract.nl01-01-1970
2_gat1.app2attract.nl05-25-2018
3_gidGA1.2.1830399200.15272….app2attract.nl05-26-2018
4_gaGA1.2.761534016.152724….app2attract.nl05-24-2020

 

  1. Analytische cookies

Dit zijn cookies die worden geplaatst om het gedrag van de bezoeker op deze website te meten en zo te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website zo optimaal mogelijk te maken.

 

  1. Tracking cookies

Dit zijn cookies die worden gebruikt om uw surfgedrag binnen één of meerdere websites op te slaan. Hiermee kunnen persoonlijke aanbiedingen voor u gemaakt worden. De tracking cookies op deze website zijn zogenaamde ‘Third party cookies’. Dat betekent dat die cookies niet door ons geplaatst worden, maar door een andere partij. Dat gebeurt op het moment dat u via deze website bestanden opent die bij  die andere partij opgeslagen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Youtube. Als u via deze site een YouTube-filmpje bekijkt, plaatst YouTube een cookie bij u.

 

Toestemming:

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Met bijvoorbeeld functionele cookies worden geen persoonsgegevens verzameld. Om deze cookies op deze website te plaatsen is geen toestemming nodig. Ze worden daarom direct ingeladen als je de website bezoekt.

Bij analytische cookies is in sommige gevallen wel toestemming nodig en in sommige gevallen niet. Dit hangt namelijk af van de gebruikte instellingen van de cookies. Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Echter hebben we bij de instellingen hiervan de gegevens die worden verzameld geanonimiseerd waardoor er dus geen persoonsgegevens worden verzameld en wij voldoen aan de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit soort cookies worden daarom direct ingeladen op het moment dat je de website bezoekt.

Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Denk hierbij aan de tracking cookies. Voor deze cookies hebben we altijd uw toestemming nodig voordat die geplaatst mogen worden. Deze cookies worden dus pas ingeladen op het moment dat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Een overzicht van de cookies die op deze website worden gebruikt:

Hieronder vindt u een volledig overzicht van alle cookies die op deze website worden gebruikt. De cookies zijn onderverdeeld in de verschillende categorieën, zoals hierboven besproken. Bij iedere cookie is vermeld voor welk doel ze op de website staan, welke gegevens ze verzamelen en hoe lang de gegevens worden gebruikt en bewaard.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.app2attract.nl en login.app2attract.nl

Uw huidige stand: Alleen noodzakelijke cookies.

Verander uw toestemming

 

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

 

Statistieken

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

 

Niet geclassificeerd

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

 

RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE OF VERWIJDERING VAN GEGEVENS

U heeft recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw (persoons)gegevens. In onze privacyverklaring vindt u alle informatie hoe wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan en waarom wij deze verzamelen en verwerken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om zich adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

 

WIJZIGINGEN EN CONTACT

Wijzigingen in het cookiebeleid kunnen van tijd tot tijd voorkomen. Wij raden u aan om hier regelmatig terug te keren om te controleren of er wijzigingen zijn. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om even via info@markbongers.nl contact met ons op te nemen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.