Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze apps? Loopt u al tijden rond met een idee wat u graag met behulp van een app zou willen vormgeven?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Terwijl wij een afspraak voor je aan het plannen zijn kun jij alvast een aantal onze blogs lezen. Hier kun je ideeën opdoen voor jouw app en je voorbereiden op ons gesprek.

Hotel app | App laten maken

Mario in het hotel | App maken

Mario in het hotel In dit bericht ga ik je een boeiend verhaal vertellen. Het verhaal van een hotel, Mario en zijn vriendin. Een verhaal dat ook in jouw bedrijf plaatsvinden. Dit is het verhaal van Mario, een 35-jarige jongen. Mario loopt met zijn vriendin door de stad, het is

Lees verder »

Hoe toegankelijk is je App?

Nu de overheid de richtlijn WCAG 2.1 heeft opgesteld voor websites, is het ook belangrijk om te kijken naar de toegankelijkheid van Apps. Heb je daar al eens over nagedacht?

Lees verder »

Restaurant-App laten maken

Horeca App laten maken Bestellen, bezorgen / afhalen Vraag een offerte aan Neem contact op De huidige crisis test de flexibiliteit van het MKB. Hoe creatief kunnen ze zijn om de sluiting van hun restaurant en cafetaria het hoofd te bieden. Veel restaurants vragen deliveroo en take-away om de bestelling

Lees verder »

Contact