Rasclub Maine Coon

De vereniging Rasclub Maine Coon wilde haar leden naast een compleet vernieuwde website (extern bedrijf) ook een App aanbieden met de mogelijkheid om snel contact te leggen via speciale berichten. Ze wilde de mogelijkheid om aparte aanbiedingen te doen van verschillende leveranciers.

Als eerste is de contact-module gebruikt om op de achtergrond diepe links te creëren. Deze module staat dus alleen op de achtergrond aan, maar is wel essentieel voor de App.

 

Er is gebruik gemaakt van de login-module om van alle leden hun eigen inloggegevens vast te leggen. Deze module geeft je ook de mogelijkheid om aan elke groep specifieke pagina’s te koppelen die voor anderen niet zichtbaar zijn. Ook is het mogelijk om een “gast-login te creëren zodat niet-leden wel bepaalde voor gedefinieerde pagina’s en contactpagina kunnen zien.

Hier is later van af gezien, vanwege de negatieve commentaren van oudere leden.

 

Via een GPS-kaart zijn aangesloten Catteries zichtbaar gemaakt met de NAW gegevens en de mogelijkheid om een stukje tekst toe te voegen.

Voor de marketing hebben we een duidelijke poster verzorgt die men tijdens show kan ophangen om meer downloads te creëren.

We hebben een aantal diepe links gemaakt met hun huidige website voor de inschrijvingen en hun online shop.

In de toekomst zal hier nog een uitgebreide module bijkomen waarin veel informatie over de genetica en het Maine Coon ras in verwerkt wordt.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.