Biesieklette

Voor deze Haagse stichting hebben we twee Apps ontwikkeld. De Biesieklette App en Bikey App.

Contact

Als eerst hebben we gebruik gemaakt van de contact-module om alle basis informatie van de stichting vast te leggen. Deze linken naar de bel, route en delen-knoppen op het homescreen.

Reservering

Er was ook een grote vraag vanuit de stichting om het reserveren van strandrolstoelen meer te automatiseren. Dit hebben we gedaan door middel van onze reserveringsmodule.

We hebben de afspraken-module omgevormd om afspraken te kunnen inplannen voor fietsreparaties die op vier plaatsen mogelijk zijn.

 

  • Achtergrond informatie over de stichting, waaronder het werkgelegenheidsproject  door middel van een van de pagina-modules.
  • Het fietsweer in de verschillende deelnemende gemeenten. Hier wordt gebruik gemaakt van een van de typenpagina-modules.
  • We hebben een intern contact-formulier in de App verwerkt waarmee de gebruiker vragen kan stellen of feedback kan geven op de App.
  • Verschillende externe formulieren worden naadloos weergegeven in de App via een website-link of een diepe link.
  • De autoparkeer-module hebben we omgevormd zodat de gebruiker z’n fiets te lokaliseren. En daarnaast  een timer kan inzetten om een alert te krijgen voor de sluitingstijd van de stalling. Dit als extra service.
  • Een fotogalerij-module is ingezet om foto’s van het bedrijf weer te geven, maar waar ook foto’s geplaatst kunnen worden die bij het bedrijf zijn binnen gekomen via de fiets-cam. Deze laatste camera module kan voor veel doeleinden worden gebruikt.

Uitbreidingen

Na de lancering is ook de vraag ontstaan om ook alle aanvragen voor fietstrommels, -kluizen en buurtstallingen via de App te laten lopen. Hiervoor zijn we speciale formulieren aan het ontwikkelen die later via een speciale diepe link veilig in de App worden verwerkt.

Als uitbreiding op dit project is er nog een Bikey-app & -systeem ontwikkeld waarin de beheerders van de stallingen door de QR-scan functionaliteit fietsen/brommers/motoren kunnen in-/uitscannen.

 

Verder…

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden. Kijk dan ook op onze pagina app2attract.nl/mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.