App mogelijkheden | App2Attract

Zomernieuws

Wat een zomer is het geweest. Naast de hittegolf, schoolvakanties en de vele logees, heeft App2Attract hard gewerkt aan een aantal nieuwe mogelijkheden om een app te laten maken en hebben we ons hele systeem ge-update.

Wat betekent dat nou concreet. We zijn overgestapt naar een ander CMS systeem voor onze klanten, waarin wij nog meer mogelijkheden kunnen creƫren en het onze klanten nog makkelijker kunnen maken om meer klanten en meer omzet uit hun App te halen.

We hebben een groot aantal nieuwe mogelijkheden gemaakt en volop getest. Onder andere kunnen wij nu ook taxi-bedrijven helpen met hun eigen App! Een vooruitstrevend technologie waarmee klanten kunnen zien hun ver hun taxi van hun verwijderd is. Mensen kunnen via de App een taxi bestellen en chauffeurs kunnen “on the Road” een klant antwoorden en koppelen.

Ook hebben we een afhaal-module ontworpen waarin meerdere restaurants hun eigen menu kunnen plaatsen en dat volledig gekoppeld kan worden op je POS-systeem. Met daarin als laatste toevoeging een eigen login voor de bezorger.

Als laatste zijn we bezig met het uitbreiden van de menu-mogelijkheden. Lees hier meer over in ons Menu-bericht of kijk bij de veel gestelde vragen.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.