App Maken – Wat wil ik ermee?

App Maken – Wat wil ik ermee?

Een App is hot, een app is modern, een mobiele app maken voor je bedrijf is een must. Zo maar een paar uitspraken.
In de appstores staan honderdduizenden apps te verpieteren van mensen die met de hype mee zijn gegaan, nu een app hebben, maar er weinig of niets mee doen. Zonde!
Om dat te voorkomen beginnen wij altijd bij het begin, vóórdat we een app maken voor een (mogelijke) klant. Wat wil je ermee?

Om het je gemakkelijk te maken, een paar redenen:

 1. met een mobiele app heeft mijn bedrijf een moderne uitstraling
 2. met een app wil ik extra functionaliteiten voor mijn klanten
 3. ik wil een webshop
 4. meer klantenbinding
 5. ik wil ?

Een app maken kan dus vele redenen hebben.

Iets meer de diepte in

Moderne uitstraling

Dit is een inkopper. Geldt sowieso als je een app hebt. Maar met een niet gebruikte app in de Appstores is er niets moderns te beleven.

Extra Functionaliteiten

Denk bijvoorbeeld aan Appie van Albert Heijn, een App voor wandelroutes, of voor een school. Overleg met je app ontwikkelaar, want relatief simpele zaken kunnen makkelijk en goedkoop in een App, maar ingewikkelde steeds veranderende zaken vereisen een hoop programmeerwerk en zijn dus duur.

Een webshop

Een webshop in je App maken is tijdrovend en dus duur. Er zijn ook systemen waarbij je zelf artikelen kunt plaatsen en verwijderen en zelf doen maakt een app maken dus goedkoper. Een App maken als mobiele extensie van je online webshop met een systeem als Magento kan vrij makkelijk.

Klantenbinding

Dit is de grootste mogelijkheid van een Mobiele App. Je kan loyalty systemen (klantenkaart, kortingsbonnen, spaarkaarten) in een App opnemen en daarnaast kan je berichten sturen met (last-minute) aanbiedingen of aankondigingen. App2Attract specialiseert zich in deze tak van sport. Meer terugkerende klanten=meer omzet=meer winst en leuker werken met klanten die jou al leuk vinden!

Ja ik wil!

Een App ontwikkelaar wil graag een app maken voor je. Maar wat wil jij? De goede App ontwikkelaar vraagt eerst wat je wilt, wat je doelen zijn, wat je wilt bereiken met je App. En bouwt vervolgens precies dát wat jij wilt en vooral wat je nodig hebt. En de beste App ontwikkelaars houden dan een vinger aan de pols of begeleiden je zelfs om ervoor te zorgen dat je niet alleen een App hebt, maar dat hij ook oplevert wat jij wilt!

Bekijk voor voorbeelden van Klantenbinding, Appshop en extra functionaliteiten onze voorbeeldapps van klanten die je zijn voorgegaan.

 • Alles
 • App laten maken
 • App maken
 • Bussiness
 • Coach
 • cursus
 • horeca
 • Klanten
 • Klantenkaart
 • M-commerce
 • Marketing
 • Restaurant

Update: Nieuwe menu’s

Nieuwe menu lay-outs voor al onze klanten In augustus 2019 hebben we hard gewerkt om een aantal nieuwe menu’s te maken voor al […]

Zomernieuws

We hebben naast een volledig nieuw CMS ook een aantal modules ontwikkeld. Wil je weten welke? Lees dan snel verder!

Speciaal voor jou:

Lees hier wat een eigen Mobiele App voor jou als coach / therapeut kan betekenen. Een eigen App is een omzet en winst verhoger doordat [...]

In het nieuws: Restaurants onder druk door kortingsacties van externe bedrijven.

Gebruik jij ook Groupon, Social Deal, IENS, Dinner Deal, AH-restaurants of veilingsites? Krijg je hiermee klanten die vaker dan 1 keer terugkomen? Het [...]

12 Redenen waarom een Mobiele App beter is dan een Mobiele Website

Mensen internetten steeds meer en dat is te zien. Want 75 procent van het internetgebruik loopt inmiddels via een mobiel apparaat. De desktop [...]

Deel dit:

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.