12 Redenen waarom een Mobiele App beter is dan een Mobiele Website

Mensen internetten steeds meer en dat is te zien. Want 75 procent van het internetgebruik loopt inmiddels via een mobiel apparaat. De desktop verliest terrein, net als de laptop. Nu is de vraag: Is het nuttig om te investeren in het laten ontwikkelen van een mobiele App voor je bedrijf naast je website?

Zeker weten, hier 12 redenen:

1. Tijd

86% van de tijd die mensen op hun mobiel doorbrengen is via Apps. Dus niks webadressen intoetsen, maar gewoon een App op de telefoon aanklikken.

2. Google

Daarnaast geeft Google je een aantal voordelen, waaronder je verbeterde vindbaarheid met je eigen Mobiele App.

3. Visitekaartje

Jouw visitekaartje op de telefoon van je klanten. Mensen gebruiken meer dan 100 keer per dag hun telefoon. Als jouw icoontje langskomt, ook als is het onbewust en zijn ze op zoek naar iets anders, het wordt toch geregistreerd. Wanneer ze dan iemand uit jouw branche willen bezoeken, presenteert het onderbewuste jouw bedrijf!

4. Gemak

Mobiele App is makkelijker in het gebruik. Sneller, overzichtelijker, makkelijk doorklikken naar waar je wilt zijn. En dat is voor Google nog een groot voordeel.

5. Mogelijkheden

Binnen een app zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Daarnaast kun je gebruik maken van de features van je telefoon voor leuke gadgets, zoals je locatie, je cam, bellen, etcetera

6. Gewoontedier

Inderdaad, de mens is een “gewoontedier”. Wij doen de meeste dingen in het leven via patronen en daar horen ook de uiteten en de sauna ook bij! Dus snel je favoriete sauna reserveren: Met twee klikken reserveren en klaar, dus klik op jouw App en even reserveren.

7. Mobiel gebruik

Een mobiele website is vaak (per ongeluk) niet goed geoptimaliseerd voor het huidige mobiel gebruik, vaak slecht responsive of gebruikt een gedateerde layout structuur. Dat levert ergernis op, wegwezen denkt de potentiele klant.

8. Uitnodigen

Je kan je klant terug via je App uitnodigen met berichtjes. Het eerste scherm van de telefoon van je klant zal laten zien dat jij iets aan ze te melden hebt. Iets persoonlijks. En daar is elke klant heel blij mee, want jij denkt met ze mee. Je begrijpt ze en dat willen ze van jou weten.

9. Spaarkaart

Je kan een spaarkaart in de App laten inbouwen. Nooit meer het spaarpasje kwijt. Mensen zijn gek op sparen. Voor cadeaus, korting, gratis of wat dan ook. Mensen rijden om voor een punt van 0,01 cent bij het benzinestation met 5 cent per liter duurdere benzine…

10. Kortingsbonnen

Je kan kortingsbonnen sturen, die gewoon via jouw app in te wisselen zijn. Heel persoonlijk. Een kaskraker voor elke MKBer. En het kost je niets extra’s.

11. Sociale media

Makkelijk/direct doorklikken naar jouw sociale media sites voor inchecken, liken, delen en commentaar geven. En niet te vergeten je een super review geven. Dit kan trouwens ook rechtstreeks in de App

12. Contact

Let op! Van de bedrijven die een eigen app hebben, loopt 68% van het directe contact via hun eigen App.

Nu de kosten. Tegenwoordig zit het verschil niet meer in de kosten. Je websitebouwer zal al rekening houden met mobiel. En een Mobiele App laten ontwikkelen op maat is tegenwoordig ook zeker niet meer duur. Wil  je meer weten?

Neem contact op om erachter te komen wat een Mobiele App voor jouw bedrijf kan betekenen met:

Judith  0645617970

Stuur een bericht

Wat wij ook belangrijk vinden

  • Alles
  • App laten maken
  • App maken
  • Bussiness
  • Coach
  • cursus
  • horeca
  • Klantenkaart
  • M-commerce
  • Restaurant

Update: Nieuwe menu’s

Nieuwe menu lay-outs voor al onze klanten In augustus 2019 hebben we hard gewerkt om een aantal nieuwe menu’s te maken voor al […]

Zomernieuws

We hebben naast een volledig nieuw CMS ook een aantal modules ontwikkeld. Wil je weten welke? Lees dan snel verder!

Speciaal voor jou:

Lees hier wat een eigen Mobiele App voor jou als coach / therapeut kan betekenen. Een eigen App is een omzet en winst verhoger doordat [...]

Deel dit:

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website hebt.