om je klant van Groupon of Social Deal te behouden

Jij bent een van de ondernemers die ik heb aangeschreven voor dit waanzinnig aanbod. Ik vind het super dat je de QRcode hebt gescand omdat je benieuwd bent naar mijn 10 Tips & FAQs.

Vul hier je naam en emailadres in voor het verkrijgen van de Ebooks. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om je te kunnen contacten over het aanbod dat ik je heb gedaan en of je de Tips en FAQs al hebt doorgenomen. Wees gerust, wij zullen jouw gegevens nooit doorverkopen aan derden. 

Bijna klaar
Ebook 50%

Interessante artikelen

Hotel app | App laten maken

Mario in het hotel | App maken

Mario in het hotel In dit bericht ga ik je een boeiend verhaal vertellen. Het verhaal van een hotel, Mario en zijn vriendin. Een verhaal dat ook in jouw bedrijf plaatsvinden. Dit is het verhaal van Mario, een 35-jarige jongen. Mario loopt met zijn vriendin door de stad, het is

Lees verder »

Hoe toegankelijk is je App?

Nu de overheid de richtlijn WCAG 2.1 heeft opgesteld voor websites, is het ook belangrijk om te kijken naar de toegankelijkheid van Apps. Heb je daar al eens over nagedacht?

Lees verder »

Restaurant-App laten maken

Horeca App laten maken Bestellen, bezorgen / afhalen Vraag een offerte aan Neem contact op De huidige crisis test de flexibiliteit van het MKB. Hoe creatief kunnen ze zijn om de sluiting van hun restaurant en cafetaria het hoofd te bieden. Veel restaurants vragen deliveroo en take-away om de bestelling

Lees verder »